Dielle Grecale 100 Glass

Dielle Grecale 100 Glass

Vraag vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Dielle Grecale 100 Glass

De nieuwste serie van Dielle kachels zijn aangekomen! Een van de beste toestellen van Dielle zijn verbeterd en gemoderniseerd. We hebben het hier over de Dielle Grecale serie; strak, slank en klein. De Dielle Grecale 100 Glass heeft een grote glazen deur daarnaast bestaat ook de bovenplaat geheel uit glass.

Aan het design is veel veranderd ten opzichte van de normale Grecale serie. Het belangrijkst verschil is natuurlijk dat bij de Grecale 100 Glass het glas centraal staat. Bij de Grecale Glass serie is het glas altijd in het zwart. U kunt natuurlijk wel zoals u gewent bent van Dielle uit verschillende kleuren kiezen. Het valt u ook vast op dat u nergens een bedienpaneel en een laatklepje ziet zitten, dat klopt! Deze beide elementen zijn nu namelijk te vinden aan de onderzijde van het bovenste paneel. De bovenplaat is bevestigd op rails zodat u zonder enige moeite de kachel kunt bijvullen en/of bedienen. De bodemvoeder is natuurlijk gewoon het zelfde gebleven zoals bij alle andere Dielle toestellen op een paar kleine modificaties na.

De nieuwe Dielle Grecale Glass serie is beschikbaar in drie verschillende varianten de 50, 70 en 100. De 50 heeft een vermogen van 6 kW, de 70 een vermogen van 9 kW en de 100 van 12 kW.

Specificaties

Verwarmbare ruimte: 280 m2
Minimaal vermogen: 2.7 kW
Maximaal vermogen: 12.1 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 86.5%
Minimaal verbruik per uur: 0.6 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.6 kg

Technologieën:

Bevochtiger: Dielle pelletkachels zijn uitgerust met een chrono thermostaat die tot in staat is om de ontbranding en de doving van het vuur te beheren en te regelen. U kunt dit zelf dagelijks, wekelijks of weekends programmeren.

Stand-By: Eenmaal wanneer de ingestelde kamertemperatuur is behaald gaat de kachel in stand-by modus. Op deze manier worden er geen pellets verbruikt door de kachel maar blijft het wel warm.  De volgende keer wanneer de kachel zich weer zal ontsteken zullen de pellets nog steeds warm genoeg zijn. Hierdoor hoeft de kachel de ontstekingspen niet meer te gebruiken om te ontsteken na een stand-by fase, u bespaard hiermee dus stroom.

Veiligheid: Alle pelletkachels van Dielle voldoen aan de Europese gestelde waarden van de veiligheid.

Tertiaire Lucht:  De verbrandingskamer is voorzien van tuiten die voor een vloeiende naverbranding zorgen, het garanderen van zeer lage niveaus van koolstofmonoxide en stof vervuiling van de omgevingsruimte.

Pellet niveausensor: Sommige van onze modellen zijn uitgerust met een bewegingssensor. Deze kunnen zien als er een gebrek aan pellets in de tank is, de sensor zal op tijd signaleren. Wanneer u een sms-module heeft geïnstalleerd in uw systeem kunt u deze informatie direct ontvangen op uw telefoon.

 

Extra informatie

Productmerk