Dielle Ostro 100 Tube

Categorie:

De Dielle Ostro 100 Tube heeft de mogelijkheid om gekanaliseerd te worden. Kanalisatie wil zeggen dat restwarmte gestransporteerd kan worden naar andere ruimtes door middel van een aluminium kanaal. Door deze warmte te transporteren gebruikt u de pelletkachel nog efficiënter.

Beschrijving

De Dielle Ostro 100 Tube is een moderne houtkachel die beschikt over een gepatenteerde bodemvoeder en kanalisatie. Doordat Ostro 100 Tube over kanalisatie beschikt kunt u optimaal gebruik maken van de warmte die de kachel afgeeft door deze te transporteren naar andere ruimtes.

Pelletaanvoer

Net als alle andere pelletkachels van Dielle is ook deze pelletkachel uitgerust met de pelletaanvoer van onderaf. Door middel van een stalen buis met een extra vijzel worden de pellets via de onderkant van de branderbak naar boven gestuwd.

Technische gegevens:

Verwarmbare ruimte: 300 m2
Minimaal vermogen: 3.9 kW
Maximaal vermogen: 11.7 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 89%
Minimaal verbruik per uur: 0.8 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.4 kg
Inhoud pelletreservoir: 22 kg

Opties meerprijs

LCD Display: Voor een meerprijs van €170,00 is het mogelijk de Dielle pelletkachel te voorzien van een LCD Display.

Internet: Stel je pelletkachel in met de Smartphone  of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit waardoor het mogelijk is de gehele pelletkachel te bedienen op afstand. Dit unit wordt begeleid door de kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanuit de sofa.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door een enkele SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien de pelletkachel een alarm afgeeft.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen maar droge lucht de kamer instuwt is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwt.

Extra informatie

Afmetingen 90 × 30.5 × 120 cm