Dielle Ostro 100

Dielle Ostro 100

De grotere versie van de Ostro lijn is de  Ostro 100. Met een maximaal vermogen van 11.7 kilowatt is deze pelletkachel geschikt voor de grotere ruimtes. De Ostro 100 is ook verkrijgbaar met kanalisatie. De versie met kanalisatie is verderop ons brede assortiment te vinden.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Dielle Ostro 100 

De Dielle Ostro 100 is een sjieke pelletkachel met een gepattenteerd systeem. De Ostro 80 is een stukje hoger als de Ostro 100 door het creëren van deze extra ruimte in het toetsel is het mogelijk om het toetsel meer vermogen te geven. Door zijn hoge rendement maakt u optiemaal gebruik van de warmte die de Ostro 100 geeft.

Pelletaanvoer

Net als alle andere pelletkachels van Dielle is ook deze pelletkachel uitgerust met de pelletaanvoer van onderaf. Door middel van een stalen buis met een extra vijzel worden de pellets via de onderkant van de branderbak naar boven gestuwd.

Technische gegevens:

Verwarmbare ruimte: 300 m2
Minimaal vermogen: 3.9 kW
Maximaal vermogen: 11.7 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 90%
Minimaal verbruik per uur: 0.8 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.4 kg
Inhoud pelletreservoir: 22 kg

Opties meerprijs

LCD Display: Voor een meerprijs van €170,00 is het mogelijk de Dielle pelletkachel te voorzien van een LCD Display.

Internet: Stel je pelletkachel in met de Smartphone  of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit waardoor het mogelijk is de gehele pelletkachel te bedienen op afstand. Dit unit wordt begeleid door de kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanuit de sofa.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door een enkele SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien de pelletkachel een alarm afgeeft.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen maar droge lucht de kamer instuwt is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwt.

Extra informatie

Afmetingen 90 × 30.5 × 120 cm
Productmerk