Dielle Ostro 80 Tube

Dielle Ostro 80 Tube

Vraag vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Dielle Ostro 80 Tube

De Dielle Ostro 80 pelletkachel is ideaal voor de smallere woonkamers. Met een diepte van maar 31 cm is deze pelletkachel één van de dunste pelletkachels in de branche.

Dielle Pelletkachels aanvoersysteem

Pelletaanvoer 

Net als alle andere pelletkachels van Dielle is ook deze pelletkachel uitgerust met de pelletaanvoer van onderaf. Door middel van een stalen buis met een extra vijzel worden de pellets via de onderkant van de branderbak naar boven gestuwd.

Technische gegevens:

Verwarmbare ruimte: 185 m2
Minimaal vermogen: 4 kW
Maximaal vermogen: 10 kW
Vermogensstanden: 5
Rendement: 93%
Minimaal verbruik per uur: 1.1 kg
Maximaal verbruik per uur: 2.1 kg
Inhoud pelletreservoir: 20 kg

Opties meerprijs

LCD Display: Voor een meerprijs van €170,00 is het mogelijk de Dielle pelletkachel te voorzien van een LCD Display.

Internet: Stel je pelletkachel in met de Smartphone of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit waardoor het mogelijk is de gehele pelletkachel te bedienen op afstand. Dit unit wordt begeleid door de kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanuit de sofa.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door een enkele SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien de pelletkachel een alarm afgeeft.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen maar droge lucht de kamer instuwt is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwt.

Extra informatie

Productmerk