Dielle Grecale de nieuwe lijn pelletkachels met de gepatenteerde  bodemvoeder

De nieuwe techniek van Dielle met de gepatenteerde bodemvoeder is uniek tegenover andere merken pelletkachels.
De vele voordelen zoals een mooie rustige vlam en een stuk minder onderhoud spreekt veel mensen aan.
Ook het feit dat de bodemvoeder van Dielle ook kan branden op een pellet van minder kwaliteit is ideaal, je werkt niet meer met een branderbak dus verstoppen gaat niet meer gebeuren.

pelletkachel van Dielle

Waarom de naam Dielle Grecale voor deze pelletkachel

De nieuwe lijn van Dielle heet Grecale en is vernoemd naar een wind type, dit is in feite ook zo aangezien er een nieuwe wind door de pelletkachel wereld gaat met de bodemvoeder.
De normale lijn van Dielle zoals de Scirocco, Libeccio en Ostro zijn pelletkachels die ook op biomassa gestookt kunnen worden zoals  barst of pitten of pulp.
De nieuwe lijn heeft een paar dingen anders zodat deze ook enkel op pellets kan stoken maar nog steeds niet kieskeurig is over het type pellets!

Design van de nieuwe Dielle Grecale pelletkachel

De nieuwe Grecale is strak en een stuk kleiner dan de andere modellen van Dielle.
De kleuren zijn uiteraard weer zoals bij alle toestellen verkrijgbaar in meer dan 21 soorten waaronder een groot aantal 3d prints zoals speksteen,houtlook en koper enz.
Ook is het bij deze modellen mogelijk om de pelletkachel aan te sluiten met een bovenaansluiting.

Dielle Grecale pelletkachel Dielle Grecale met bovenaansluiting Dielle Grecale kleine pelletkachel

De modellen die verkijgbaar zijn:

Dielle Grecale 50
Dielle Grecale 70 en 70 met bovenaansluitingDielle Grecale 100 en 100 met bovenaansluiting

Prijzen pelletkachel

De prijzen voor de nieuwe Dielle Grecale serie ligt ook zeer gunstig u heeft dan ook een pelletkachel met bodemvoeder voor €2420,- wilt u een rustige vlam en geen gedoe meer met de keuze in pellets kies dan voor een Dielle pelletkachel.

Stille pelletkachel

Door de nieuwe technieken welke ook worden doorgezet in de andere modellen van Dielle zijn deze pelletkachels enorm stil en is het zelfs mogelijk om de convectie ventilator volledig uit te zetten. Door de werking van een bodemvoeder is de pelletkachel al zeer stil maar met de nieuwe technieken heeft Dielle het gepresteerd om nog meer geluid weg te kunnen halen.

de Grecale pelletkachel zal leverbaar zijn vanaf de maand mei en ook in onze showroom brandend aanwezig zijn evenals de nieuwe pelletkachel met cv van Dielle.

 

blank

Door admin