pelletkachel kopen

Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel is het natuurlijk fijn om over het onderwerp alles te komen te weten. Wij helpen u dan ook graag met alle informatie en de uitleg van pelletkachels.

Waarom een pelletkachel

Nou een pelletkachel kan naast dat deze een hele sfeervolle bedoeling in de woonkamer creëert ook nog eens zorgen dat u niet vastzit aan een nutsbedrijf voor verwarming. u maakt deze warmte namelijk zelf en bent geen gas meer nodig. De pellets liggen gemiddeld dan ook 40% goedkoper dan gas als brandstof.

Kiezen tussen convectie of cv pelletkachels

In het gesprek gaan we kijken wat de beste oplossing is om de warmte verdeling in uw woning te gaan realiseren. Zo is het soms beter om een convectie kachel te plaatsen bij een woonkamer en keuken in één terwijl er bij anderen juist weer gekozen zal worden voor een pelletketel of pelletkachel met cv aansluiting voor in de woning.
Al met al is geen enkele woning hetzelfde en kan het maar zo zijn dat het advies voor uw woning haaks staat op het advies van de woning van de buren.

prijzen en installatie pellet kachel

U wilt weten wat uw droomplaatje zal worden maar ook zeker wat de kosten zijn daarvoor gaat u ook op zoek naar een kachel. wij werken met eigen lijn import voor de rookkanalen en de kachels waardoor we een hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een nette prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons de pelletkachel gespreid te betalen.

Gespreid betalen hoe werkt dat

Wij gaan samen met u de offerte uitwerken en deze aanmelden bij onze financierings-maatschappij hier kunnen we dan ook berekenen voor hoeveel jaar u de betaling wilt spreiden, het is mogelijk tot 120 maanden.
Wij zijn dan wel gegevens van u nodig maar deze kunnen we eventueel later invullen, wilt u toch direct door dan kunt u ons vragen wat er ons gevraagd wordt om in te vullen. het is dus mogelijk om niet alleen de pelletkachel en materialen maar ook de gehele installatie mee te nemen in het gespreid betalen. vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hoeveel pelletkachels hebben jullie staan?

Gemiddeld staan hier 25 modellen pelletkachels brandend en ook nog eens een groot aantal los opgesteld. de toestellen kunt u dus werkend zien en ook de benodigdheden zien zoals het rookkanaal of appendages voor cv en buffers.

Hebben jullie enkel pelletkachels?

Nee wij hebben niet enkel pelletkachels maar ook elektrische verwarming, infrarood verwarming, warmtepompen,airco’s en zonneboilers! kortom alles om uw woning te kunnen verwarmen of koelen.

Kom gerust langs in de showroom deze is zes dagen per week geopend of bel 0572-354250

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *