Ravelli RV80

In het pittoreske dorpje Lunteren woonde al jarenlang een echtpaar genaamd Jan en Marie. Jan was een gepensioneerde timmerman en Marie de huisvrouw. Ze hadden altijd al een gezellige woning gehad, maar sinds hun oude open haard ruimte moest maken voor een duurzamere variant, was de zoektocht voor duurzaam stoken gestart. Ze waren daarom op zoek naar een nieuwe manier om hun huis te verwarmen, en na wat onderzoek besloten ze om een pelletkachel te laten installeren.

Contacten voor de pelletkachel en installateur

Jan had nog wat contacten in de wereld van de bouw, dus hij wist precies wie hij moest bellen om de kachel te laten installeren en bestelde de pelletkachel bij Pelletkachels.nl . Het was een drukke tijd, dus het duurde even voordat de installateur kon langskomen. Maar toen hij eenmaal was gearriveerd, ging het installeren snel en soepel.

Ravelli Circular

Afbreken en opbouwen

De installateur begon met het afbreken van de oude open haard en het afvoeren van het puin. Vervolgens plaatste hij een nieuwe afvoerpijp voor de rook en bouwde hij een stukje muur om de kachel heen, zodat deze stevig verankerd was. Toen dat eenmaal gedaan was, kon de kachel zelf worden geïnstalleerd.

razend enthousiast over de pelletkachel

Jan en Marie waren razend enthousiast toen de kachel voor het eerst aan werd gezet. De kachel verspreidde een heerlijke warmte door het hele huis en het geluid van de pellets die in de kachel werden verbrand, gaf een gezellige sfeer. Ze voelden zich meteen weer thuis in hun huis.

Knusse sfeer in Lunteren

Al met al was het een geslaagde installatie en Jan en Marie waren ontzettend blij met hun nieuwe pelletkachel. Het was niet alleen een slimme keuze vanwege de efficiëntie en de duurzaamheid, maar het zorgde ook voor een heerlijk knusse sfeer in huis. En dat is natuurlijk onbetaalbaar.

Kom langs in onze showroom aan de N35 in Heino en maak kennis met kennis!!