U vind momenteel de pelletkachel cv in onze showroom met de nieuwste techniek.
Deze pelletkachel meet namelijk zijn trek en stelt hier ook de kachel op in.
U zult uw cv dus nog zuiniger kunnen laten verwarmen met deze pelletkachel.

In de showroom kunnen wij u uitleggen hoe de pelletkachel cv veilig en goed op uw cv systeem kan worden aangesloten.
Let erop dat een cv kachel niet zo tussen uw cv gezet kan worden, dit heeft alle gevolgen van dien!

Zie ook de volgende link Pelletkachel cv

Wij zien u graag in de warme showroom welke op afspraak geopend is. Hier hebben wij diverse modellen pelletkachels ( op cv ) brandend staan zodat u een goed beeld heeft van de diverse soorten kachels en warmte die deze afgeven.

Door de lage kosten van pellets kunt u met een pelletkachel die wordt aangesloten op uw cv wel 50 procent besparen op uw stookkosten. Dit is natuurlijk een forse besparing en u kunt zo de aanschafkosten van de pelletkachel ( op cv ) binnen een paar jaar terugverdienen.

Al met al is de pelletkachel ( op cv ) een prima aanschaf als u wilt besparen op uw complete energiekosten en toch de gezellige warmte van een houtgestookte kachel in uw woonkamer wilt voelen. Bij AAA ECO helpen we u graag goed van A – Z. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid op maat advies en een vrijblijvende offerte voor een schitterende pelletkachel cv.

Ziet u zich zelf deze winter al met een warme chocomel naast deze kachel zitten? Wij bellen u graag terug ( via ons bel me terug formulier ) of beantwoorden al uw vragen via ons contactformulier. Bezoek ook eens onze showroom in Raalte en geniet van een lekker kopje koffie bij heleboel warme kachels!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *