+31 (0)572 - 35 42 50
 • Openingstijden Showroom

  Kaagstraat 13
  8102GZ Raalte

  Telefoon 0572-354250

  Vrijwel alle merken brandend opgesteld en
  veelal uit voorraad leverbaar.

  Maandag t/m Vrijdag 08:00 t/m 17:00
  Vrijdagavond 17:00 t/m 20:00
  Zaterdag 09:00 t/m 16:00

Duchessa Steel BO.jpg Duchessa Steel NE.jpg Duchessa Steel PE.jpg Duchessa Bianca.jpg Duchessa BO.jpg Duchessa PE.jpg Falo 1cp.jpg Falo 1xlp.jpg Falo 2cp.jpg
» Inbouw pelletkachel cv

Een inbouw pelletkachel aan de CV kopen

Altijd goede service en scherpe prijzen

Zoekt u een inbouw pelletkachel op CV van een uitstekende kwaliteit, geleverd door een ervaren en betrouwbare leverancier? Neem dan het kijkje naar het assortiment van Euron De Kachelspecialist! Bij ons vindt u een aanbod van pelletkachels voor eerlijke prijzen. Ons assortiment is altijd bereikbaar. Bovendien nodigen wij u uit onze fysieke showroom te bezoeken. Hier ziet u hoe de kachel er in een realistische setting uit zal komen te zien.

Euron De Kachelspecialist: voor een inbouw pelletkachel op CV

Bij ons staan klanttevredenheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het aanbieden van een breed aanbod van inbouw pelletkachels op CV, erg belangrijk. Ook zorgen wij dat het product aan uw verwachtingen voldoet, zowel wat betreft de prijs als de kwaliteit van de kachel. Ons ervaren personeel biedt u eerlijk en duidelijk advies. Vraag een offerte bij ons aan wanneer u onze webwinkel bezoekt. Zo hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen!

Bij Euron De Kachelspecialist bent u op de juiste plek voor:

 • thuisbezorging en online betalen;
 • een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
 • hoge kwaliteit kachels;
 • altijd de juiste informatie voor de beste keus;
 • een kijkje naar ons aanbod in de prachtige webshop.

Een offerte bij Euron De Kachelspecialist aanvragen

Heeft u onze webwinkel bezocht? Heeft u beslist welke pelletkachel u wilt kopen? Vraag in dat geval online een vrijblijvende offerte aan! Het is ook mogelijk onze showroom in Raalte te bezoeken. Neem een kijkje naar ons assortiment in levende lijve! De openingstijden staan vermeld op onze website. Neem bovendien contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Pelletkachels.nl located at Kaagstraat 13 , Raalte, OV . Reviewed by 51 klanten rated: 4.5 / 5