+31 (0)572 - 35 42 50
 • Openingstijden Showroom

  Kaagstraat 13
  8102GZ Raalte

  Telefoon 0572-354250

  Vrijwel alle merken brandend opgesteld en
  veelal uit voorraad leverbaar.

  Maandag t/m Vrijdag 08:00 t/m 17:00
  Vrijdagavond 17:00 t/m 20:00
  Zaterdag 09:00 t/m 16:00

Duchessa Steel BO.jpg Duchessa Steel NE.jpg Duchessa Steel PE.jpg Duchessa Bianca.jpg Duchessa BO.jpg Duchessa PE.jpg Falo 1cp.jpg Falo 1xlp.jpg Falo 2cp.jpg
» Pelletkachel kopen

Een kwalitatief uitstekende pelletkachel kopen

De juiste prijs voor een pelletkachel

Wilt u een pelletkachel kopen van hoge kwaliteit, geleverd door een ervaren en betrouwbare leverancier? Bekijk dan het assortiment van Euron De Kachelspecialist! Wij helpen u met het vinden van de juiste pelletkachels voor goede prijzen. Ons assortiment op onze website is altijd geopend. U bent bovendien welkom onze showroom te bezoeken. Hier ziet u hoe de kachel in een realistische setting er uit zal zien.

Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit pelletkachels

Klanttevredenheid, service en kwaliteit staan bij Euron De Kachelspecialist hoog in het vaandel. Wij hechten veel belang aan het bieden van een breed aanbod van pelletkachels waar onze bezoekers uit kunnen kiezen. Ook zorgen wij dat de werking aan uw verwachtingen voldoet, qua prijs en kwaliteit van de pelletkachel. Eerlijk en duidelijk advies van ons ervaren personeel is natuurlijk ook geen probleem. Plaats nu een bestelling wanneer u onze webwinkel bezoekt. Er zijn door ons al veel klanten naar tevredenheid geholpen!

Bij Euron De Kachelspecialist bent u op de juiste plek voor:

 • hoge kwaliteit kachels;
 • altijd de juiste informatie voor de beste keus;
 • een kijkje naar ons aanbod in de prachtige webshop;
 • thuisbezorging en online betalen;
 • een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Vraag een offerte bij ons aan

Heeft u onze webwinkel bezocht? Heeft u beslist welke pelletkachel u wilt kopen? Vraag in dat geval online een vrijblijvende offerte aan! Het is ook mogelijk onze showroom in Raalte te bezoeken. Neem een kijkje naar ons assortiment in levende lijve! De openingstijden staan vermeld op onze website. Neem bovendien contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Pelletkachels.nl located at Kaagstraat 13 , Raalte, OV . Reviewed by 51 klanten rated: 4.5 / 5