Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel zoekt u een bepaalde stijl voor uw woonkamer.
Een pelletkachel is niet alleen als een vierkante sombere kast verkrijgbaar maar ook met een prachtig design of eventueel nostalgisch uiterlijk.

Design pelletkachel

Een design pelletkachel is lastig te vinden aangezien de meeste vormen al zijn aangenomen, er zijn echter uitzonderingen zoals de pelletkachels van Opera of Dielle.
Deze pelletkachels hebben een aantal modellen gecreƫerd welke door middel van het luisteren van de consument zijn ontworpen.
Zo is er een plat toestel met ronde hoeken ipv vierkant, een toestel met een compleet glazen front en een pelletkachel met een design als een retro model.Ook qua verbranding is er veel te behalen.
Zo laat Opera de pelletkachel in het breed branden dmv een vlamverdeler.
Dit is iets wat een ander niet heeft en daardoor uniek!

Minder technisch uiterlijk meer design

De pelletkachels van Opera en Dielle kunnen hun display uitschakelen zodat u geen lampjes of iets dergelijke meer ziet op de pelletkachel, ook de branders liggen dieper zodat u enkel vuur ziet en geen toevoer.
De achterkant is van deze merken dan ook volledig strak weg gewerkt zodat u van de zijkant er niet in kan kijken.

Design door middel van Zij aansluiting

Opera heeft ervoor gekozen om ook de design pelletkachel via de zijkant te kunnen aansluiten, hierdoor kunt u de pelletkachel strak tegen de muur zetten en de afvoer direct de schoorsteen inleiden.
Benieuwd kom dan eens kijken.

Showroom design pelletkachels

De showroom is 6 dagen per week geopend waar vele merken en modellen pelletkachels staan opgesteld en waarvan ook de meeste branden kunnen.
Ook de voorraad is ruim waardoor wij u snel van warmte kunnen voorzien.

Wij zien u graag aan de lj Costerstraat 27Q in Heino

Door admin