Rika Pelletkachel

rika pelletkachelMet een Rika pelletkachel kiest u niet alleen voor design en stijl voor uw woonkamer, maar evenzeer voor toonaangevende technologie en hoge kwaliteit.

rika pelletkachelsTechniek pelletkachel van Rika

Met de voorlopende verbrandingstechnologie garanderen Rika pellet kachels een maximaal rendement bij minimale uitstootwaarden en daardoor een bijzonder hoge milieuvriendelijkheid. Door de speciale techniek ontstaat geen creosoot en weinig uitstoot en hoeft de kachel zelden gereinigd worden.

Toevoer van de pelletkachel

Dankzij de nieuwe innovatieve pellettoevoer wordt bij de meeste pelletkachel modellen het werkingsgeluid tot een minimum gereduceerd. Zo vervalt het taktende geluid van traditionele systemen compleet. Voor een perfecte, comfortabele rust.

Asla van de Rika pellet kachel

Voor een bijzonder makkelijke en eenvoudige reiniging beschikken de meeste Rika pelletkachels over een uitneembare aslade. Zo kan de pelletkachel met slechts één handgreep praktisch geledigd worden.

Geurvrije lak

Voor Rika worden uitsluitend hoog hittebestendige, vrijwel oplosmiddelvrije speciaal lakken gebruikt met geteste kwaliteit. Zo kunt u verwarmen zonder de geur van oplosmiddelen. Van het begin af aan.

Plaatdikte van de gebruikte materialen
De vuurhaard van elke Rika onderscheidt zich door het extradikke materiaaldikte. Hierdoor zijn niet enkel de hoogste temperaturen mogelijk, maar dit zorgt ook voor merkbaar zuiverdere verbranding.

Verbruik Rika pelletkachel

Optimaal verbruik en een perfect gedimensioneerde pelletvoorraad van de kachel garanderen een extreem lange brandduur. Daardoor wordt het bijvulinterval verlengd.

Veiligheid Rika pelletkachel

Absoluut dicht en veilig, zelfs bij de hoogste temperaturen – de massieve gietijzeren deur zorgt voor optimale veiligheid, de beste circulatie en verbrandingsefficiëntie.

Reiniging van een Rika

Het automatische interval-zelfreinigingssysteem en het gepatenteerde verbrandingspotje reduceren het reinigen tot een minimum. De Topo beschikt bovendien over een volautomatisch reinigingssysteem.

Werking van de Rika kachel

Rika pelletkachels blinken uit door hun perfecte bediening en het maximaal comfort. De thermostaat- en tijdsgestuurde werking met meerdere, makkelijk programmeerbare verwarmingstijdstippen garanderen de volautomatische sturing, inclusief aan- en uitschakeling.

de volgende Rika pelletkachels zijn verkrijgbaar:

Rika type Pico
Rika type Topo II
Rika type Topo II XL
Rika type Como
Rika type Revo
Rika type Memo

1 thought on “Rika Pelletkachel

 • Fam, Cornax 21 januari 2019 bij14:46

  ik ben op zoek naar de showroom van Rika pelletkachels, waar kan ik deze vinden

  Beantwoorden
 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *
  *

   

TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0