+31 (0)572 - 35 42 50
U bent hier: Home » Pelletkachel » Inbouw pelletkachel

Inbouw pelletkachel

De inbouw pelletkachel is als het inzet model van de dagelijkse houtkachel, echter komt er bij een inbouw pelletkachel veel meer techniek om de deur kijken. De kachel moet naar voren te halen zijn om hem bij te vullen en de elektronica mag niet te warm worden.

Merken inbouw pelletkachel

Zodoende zijn er een aantal merken opgesprongen om deze wens voor de klant in te vullen. Wat is er anders aan een inbouw pelletkachel, de pelletkachel wordt geleverd met een rails waarin de pelletkachel valt om hem zodoende naar voren te kunnen halen.

Verschillende type’s inbouw pelletkachels

Er zijn twee verschillende type’s voor de afvoer van de pelletkachel namelijk het type met een flexibele buis en het type met een goede afsluitbare pakking waar de buis in valt.
ook is er in de bekabeling veel te vinden namelijk dat er bij de ene een kabelgoot is waarin de kabels mee glijden en den ander een stekkerverbinding kent.

De merken Opera pelletkachel en Extraflame hebben een zogenoemd modulatie systeem, deze zorgt ervoor dat de trek in het toestel continu optimaal wordt gestuurd en daardoor meer rendement geeft en schoner brand.
De Inbouw pelletkachels zijn er in verschillende types strak design maar ook robuust met dik gietijzeren deuren.
Ook is er een inbouw pelletkachel welke is voorzien van een touchscreen die in het glas is verwerkt, hierdoor kunt u een zeer strakke afwerking creëren.

inbouw pelletkachel inbouw pelletkachels pelletkachel inbouw pelletkachels inbouw

Wilt u een inbouw pelletkachel zien branden kom dan langs in onze showroom of vraag gerust een offerte op.

© www.pelletkachels.nl Alle rechten voorbehouden.