Pelletkachel Drenthe zoeken?

U bent op zoek naar een pelletkachel in Drenthe? dan bent u bij pelletkachels.nl aan het juiste adres.
Ook voor Drenthe hebben wij de grootste pelletkachel showroom van Nederland plus een ruim dealernetwerk van pelletkachel showrooms in Drenthe
Zoekt u een wederverkoper van ons in uw buurt neem dan gerust contact op.

Welke soorten technieken pelletkachels in Drenthe?

Er zijn twee soorten pelletkachel systemen verkrijgbaar in Drenthe:
het traditionele systeem met een branderbak waar pellets invallen worden onstoken of de nieuwe techniek van de bodemvoeder welke gepatenteerd is door Dielle.
De grote verschillen van systemen is als volgt.

Reiniging: de pelletkachel hoeft niet iedere week gereinigd te worden omdat door de verse pellets die via de bodem omhoog worden gedrukt de asresten automatisch over de rand vallen.

Vlambeeld: Het vlambeeld van een Dielle bodemvoeder pelletkachel is altijd rustig en lang, dit tegenover de traditionele pelletkachel die een fel onrustig vlammetje draagt.
Ook in de laagste stand van branden zal u bij de Dielle vuur blijven zien.. dit is iets waar de traditionele pelletkachel haar vuur niet meer zichtbaar heeft.pelletkachel subsidie 2017

Uitstoot: De uitstoot van een bodemvoeder pelletkachel is tot wel 57% lager als die van de traditionele pelletkachel, dit komt omdat wij de as niet uit de brander hoeven te blazen en hierdoor een rookgassnelheid hebben die wel 65% langzamer is! hierdoor een hoger rendement en een prachtig maar ook rustig vuur.

Stand-by: een pelletkachel zal als u het warm genoeg heeft moeten doven, bij de traditionele pelletkachel zal de kachel moeten koelen en blaast hij de hele  brander leeg.
Bij de Dielle pelletkachel met bodemvoeder is dit niet het geval.. deze stopt met de toevoer van pellets en laat het as op de gloeiende delen liggen, hierdoor bewaren we letterlijk het vuur voor u! u kunt tot wel 4 uur herstarten zonder de gloeipen/startpen te gebruiken en een hoop fijnstof de wereld in te blazen.

Dielle round staal  Vuurbeeld Dielle pelletkachel

onderhoud Pelletkachel Drenthe

Als u al een pelletkachel heeft en service of onderhoud wilt aan de pelletkachel in Drenthe dan helpen wij u graag.
Wij verwijzen u door naar één van onze dealers.

Van Drenthe naar de pelletkachels in Raalte

Raalte is goed bereikbaar via Almelo, Nijverdal of via Ommen en Zwolle.
De fabrieksshowroom is enkel op afspraak geopend maar het is ook mogelijk om een Dielle pelletkachel dealer in de regio Drenthe te vinden.

Pelletkachel Drenthe

 

Dealer worden voor pelletkachel Drenthe

Wilt u dealer worden van ons pelletkachels.nl netwerk, neem dan contact op.
Wij kijken dan samen met u wat mogelijkheden zijn voor een eventueel dealerschap voor onze pelletkachels in de regio Drenthe.

TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0