Dielle Pelletkachels

De Dielle Pelletkachels zijn voorzien van de meest recente technologieën op het gebied van verbranding. Met een onderwaartse aanvoer van de pellets genereren de pelletkachels van Dielle een nog hoger rendement en een rustiger vlambeeld.

Dielle geluidsarme pelletkachel

De grote voordelen van de bodemvoeder van Dielle

Verstopping in de brander

Verstoppingen zijn bij deze brander niet meer mogelijk, dit komt omdat de verse pellets eventuele vervuiling gewoonweg aan de kant drukken.

pelletkachel van Dielle

Asresten in de pelletkachel

Asresten welke zich in de brander bevinden worden door verse pellets over de rand van de brander heen gedrukt.
Het grote voordeel is dan ook dat de pelletkachel zelf deze asresten niet meer uit de brander hoeft te zuigen wat resulteert in een lagere rookgassnleheid en dus ook een rustige vlam zoals in de houtkachel.

Meerdere brandstoffen

Doordat de bodemvoeder ook een slechtere kwaliteit pellet kan stoken is het ook mogelijk om andere brandstoffen te stoken in de Dielle pelletkachel zoals kersepitten of kokos barst.
Daarnaast zijn andere pitten en barsten ook mogelijk.

Dielle pelletkachel Libeccio Dielle pelletkachel Ostro

Uitdoven en herstarten

Een normale pelletkachel zal bij het uitdoven de volledige branderbak leegbranden, dit is bij de Dielle pelletkachel totaal niet het geval.
De Dielle pelletkachel stopt met de toevoer van pellets en brengt de rookgassnelheid nog verder terug.
Het grote voordeel is dat asresten dan op de gloeiende pellets gaan liggen en dat de pelletkachel kan herstarten door gebruik te maken van de gloeiende deeltjes en hier de verse pellets doorheen te drukken.

Stilte van de Dielle pelletkachel

De Dielle pelletkachel heeft de mogelijkheid om de ventilator volledig uit te zetten, hierdoor zal de pelletkachel in een stralingskachel veranderen en de convectiekant niet meer gebruiken. Dit resulteert dan ook weer in een zeer stil systeem.

Technologie

De pelletkachels hebben een onderwaartse aanvoer van pelletkorrels via een stalen buis met een extra vijzel. Dit innovatieve aanvoersysteem zorgt ervoor dat de vlam constant blijft ten opzichte van de pelletkachels met bovenaanvoer.

Vuurbeeld Dielle pelletkachel Bodemvoeder DIelle

 

Dielle pelletkachel CV

De cv modellen van Dielle zijn ook zeer interessant doordat de bodemvoeder minder onderhoud nodig is kan er goed gebruik worden gemaakt van het standby systeem waardoor de pelletkachel als deze binnen vier uur moet herstarten geen gloeiplug nodig is en kan starten zonder een voorbelading. verse pellets worden gemengd met gloeiende pellets en de kachel start zo weer door.

Ook is het een groot voordeel dat de keuze in pellets niet relevant is omdat de Dielle geen problemen heeft met een mindere kwaliteit pellets.
Door de bodemvoeder is er ook een minder snelle rookgassnelheid wat resulteert in een zeer rustige vlam en een hoog rendement.

Kijk hier voor nog meer modellen van pelletkachels of kom langs in onze showroom waar de Dielle pelletkachels staan te branden.

Modellen:

Dielle Scirocco 60
Dielle Scirocco 80
Dielle Libeccio 60
Dielle Libeccio 80
Dielle Libeccio 100
Dielle Libeccio 100 Tube
Dielle Ostro 60
Dielle Ostro 60 Tube
Dielle Ostro 80
Dielle Ostro 80 tube
Dielle Ostro 100
Dielle Ostro 100 Tube

Dielle Grecale 50
Dielle Grecale 70 (up)
Dielle Grecale 100 (up)

Dielle cv modellen in modellen Scirocco en Grecale maar ook als industrieel systeem te verkrijgen.

Bekijk ook meer informatie op de officiële website van de Dielle pelletkachel

pelletkachel afbeeldingen

© www.pelletkachels.nl Alle rechten voorbehouden.

 

Pelletkachels.nl
CIF: -
Kaagstraat 13
CP: 8102GZ Raalte (Nederland)
Tel: 0572-354250

info@pelletkachels.nl