Het merk Ravelli pelletkachel is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van hernieuwbare verwarmingsapparatuur. De producten variëren van kachels en open haarden tot ketels en fornuizen. Het Italiaanse bedrijf is al meer dan 20 jaar leider in de industrie. Onlangs is het gereorganiseerd en getransformeerd in een modelmanagementorganisatie ondersteund door een institutionele financiële belegger. OpenGate Capital heeft het bedrijf in november 2018 overgenomen als onderdeel van de overname van de Jotul Group.

Dealer van Ravelli pelletkachels

Pelletkachels.nl en AAA ECO BV mogen zich nu dan ook met trots benoemen tot dealer van dit geweldige merk en deze groep! Kom de modellen bekijken in de showroom welke op afspraak geopend is.

Ravelli natura Whsiper

Pelletkachels van Ravelli

De pelletkachel van Ravelli is een van de meest efficiënte, stille en betrouwbare pelletkachels op de markt. Deze kachel produceert nauwelijks ruis, zelfs op hoog en is gemakkelijk op uw elektriciteitsrekening, omdat het slechts 85 watt vermogen gebruikt, vergeleken met twee tot driehonderd watt voor vergelijkbare modellen. Dit fornuis verbrandt ook pellets bij 90% efficiëntie, een veel hogere efficiëntie dan de meeste pelletkachels. De hogere efficiëntie betekent dat u meer warmte krijgt van een bepaalde hoeveelheid brandstof. Het fornuis is ook gebouwd met de beste kwaliteit componenten om u een veilig en betrouwbaar product te geven.

De verbrandingskamer is extreem taai, gemaakt van een op vermiculiet gebaseerd materiaal genaamd Firex 600. Deze kachels hebben ook een RDS -systeem, dat de parameters van verbranding regelt voor veiligheid en maximale efficiëntie. De Ravelli RV80 -pelletkachel heeft bijvoorbeeld een efficiëntie van 82%. Het heeft een glazen keramische deur en is uitgerust met een timer thermostaat en tangentiële ventilatorverwarming om een comfortabele temperatuur te garanderen.

Ravelli pelletkachel

Andere kenmerken van de Ravelli kachel zijn een ingebouwde luchtbevochtiger bovenaan. Dit helpt de luchtkwaliteit te verbeteren in huizen die de neiging hebben om erg droog te worden. Het heeft ook een warmteoverdrachtssysteem en kan drie afzonderlijke kamers verwarmen met zijn capaciteit van 50.000 BTU. Dit betekent dat je drie verschillende kamers tegelijk kunt verwarmen en voldoende ruimte hebt. Een paar van de modellen garanderen zelfs een efficiëntie van 93%.

Geweldig kenmerk Ravelli pelletkachels

Een ander geweldig kenmerk van de Ravelli -kachels is dat ze erg stil zijn. Ze worden ook geleverd met een ingebouwde thermostaat en afstandsbediening. Je kunt zelfs het fornuis programmeren om maar liefst vier keer per dag in te schakelen en uit te schakelen. De kachels zijn ook in verschillende kleuren en zijn perfect voor een open haard. Ravelli -kachels zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een fornuis dat betrouwbaar en superefficient is.

Open haarden en kachels

Het merk Ravelli is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van hernieuwbare verwarmingsapparatuur, waaronder kachels, open haarden, ketels en fornuis. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche en wordt nu ondersteund door een nieuwe institutionele financiële belegger. OpenGate Capital heeft het bedrijf in november 2018 overgenomen voor de overname door de Jotul Group waardoor er heel erg veel geïnvesteerd is in techniek en sterke productie waardoor voorraad geen probleem is in deze tijden voor deze pelletkachels.

De missie van het bedrijf is om klanten de best mogelijke verwarmingservaring te bieden. Deze missie wordt bereikt door een toewijding aan innovatie en technologie. De Ravelli -groep heeft een wereldwijde aanwezigheid en exporteert hun Made in Italy -kachels naar meer dan 40 landen. Dit is een bewijs van de toewijding van het bedrijf tot onderzoek, innovatie en passie. In het proces werkt het bedrijf ook samen met geselecteerde studies en professionals om de kwaliteit van de producten te verbeteren.

Ketels van Ravelli

Het Ravelli merk van ketels heeft een reputatie voor excellentie en betrouwbaarheid. Deze Italiaanse fabrikant produceert al meer dan twee decennia hoogwaardige verwarmingsaccessoires. Ze hebben wereldwijde bekendheid bereikt door precisie en strengheid tijdens hun productieproces te combineren. Tegenwoordig is dit bedrijf activiteiten in verschillende landen en een sterke inzet voor onderzoek en ontwikkeling. Hun ingenieurs zijn altijd op zoek naar innovatieve ideeen om hun producten te verbeteren. Ze testen hun producten rigoureus om te voldoen aan betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatiecriteria.

Ravelli een hele sterke groep!

De Ravelli -groep is sterk aanwezig in Europa en de wereld, met producten geëxporteerd naar meer dan 40 landen. Hun producten worden verkocht in Noord -Amerika, Latijns -Amerika, Zuid -Afrika en Nieuw -Zeeland. Ze werken ook samen met professionals en geselecteerde studies om hun producten te verbeteren. Dit heeft hen geholpen een van de meest vertrouwde merken in de verwarmingsindustrie te worden. Ravelli staat ook bekend om zijn toewijding aan het milieu en streeft ernaar hun CO2 -voetafdruk te verminderen.

Ravelli Pelletkachel cv

Het Ravelli Hydro -systeem stelt de gebruiker in staat om zijn huis te verwarmen en te voeden met huiselijk heet water zonder fossiele brandstoffen te consumeren. Met deze verwarmingstechnologie zullen klanten een ritueel ervaren dat traditie en innovatie combineert. Het systeem kan ook worden gebruikt in combinatie met een bestaande gas- of olieketel. Deze systemen zijn tot 95% efficient en hebben RDS en zelfreinigende branders.

blank

Door admin