Mcz Cute

Mcz Cute

De Mcz Cute pelletkachel is met het ruime vuuraanzicht een blikvanger in uw ruimte. Naast het grote vuuraanzicht staat de pelletkachel er ook om bekend erg stil te zijn. Met een uitschakelbare convectieventilator is het geluidsniveau miniem.

Afstandbediening

Deze pelletkachel heeft de mogelijkheid vanaf buitenaf bediend te worden. Door simpele applicaties op de mobiele telefoon is de pelletkachel te bedienen vanaf elke locatie. Wanneer u de bijvoorbeeld wilt woonkamer verwarmen wanneer u naar huis rijdt kunt u met een simpele druk op de knop de pelletkachel aanzetten.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De stalen bekleding van de pelletkachel is verkrijgbaar in de kleur zwart & brons. De bovenplaat is zwart gekleurd en de rest van de bekleding is brons gekleurd

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens MCZ Cute

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 8 kW
Minimaal vermogen: 2,4 kW
Rendement: 91,7%
Tankinhoud: 20L
Minimaal verbruik: 0,7 kg/h
Maximaal verbruik: 1,8 kg/h
Minimale brandduur: 20 h
Maximale brandduur: 7 h
Verwarmbare ruimte*: 197 m3
Diameter rookgasuitlaat: 100 mm
Gewicht: 130 kg

*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Cute

De Mcz Cute

Pelletkachels.nl

Pelletkachels.nl is een onderdeel van Euron De Kachelspecialist.

Pelletkachels bezoeken

Onze showroom is 6 dagen per week geopend en gevuld met tal van pelletkachels. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Ma-Vr: 8:00-17:00 Za: 9:00-16:00 Tel: 0572-354250 Mail: info@euron-kachels.nl