Mcz Ego

Mcz Ego

Het voordeel van de Mcz Ego is dat deze pelletkachel naast de versie in convectie ook geleverd kan worden in de versie voor de centrale verwarming. De pelletkachel is sober afgewerkt met een stalen bekleding.

Active

Ook de MCZ Ego beschikt over extra sensoren en software om zich automatisch aan te passen aan de omgeving. Door veranderende factoren zoals brandstof, schoorsteentrek en temperatuur past de pelletkachel zich aan om zo een nog betere efficiëntie te genereren.

CV

Om nog meer rendement uit deze pelletkachel te halen is het mogelijk de Ego aan te sluiten op de centrale verwarming. Met maar één pelletkachel is het mogelijk het hele huis te verwarmen. Naast de radiatoren is het zelfs mogelijk om de vloerverwarming te voeden.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De stalen bekleding van de MCZ Ego is verkrijgbaar in de kleuren: bordeaux, zilver, dark, wit of inox.

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens MCZ Ego CV

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 11.6 kW
Minimaal vermogen: 3,6 kW
Rendement: 91,5%
Tankinhoud: 37L
Minimaal verbruik: 0,8 kg/h
Maximaal verbruik: 2,5 kg/h
Minimale brandduur: 36 h
Maximale brandduur: 10 h
Verwarmbare ruimte*: 285 m3
Diameter rookgasuitlaat: 80 mm
Gewicht: 175 kg

*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Ego

De Mcz Ego

 

Pelletkachels.nl

Pelletkachels.nl is een onderdeel van Euron De Kachelspecialist.

Pelletkachels bezoeken

Onze showroom is 6 dagen per week geopend en gevuld met tal van pelletkachels. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Ma-Vr: 8:00-17:00 Za: 9:00-16:00 Tel: 0572-354250 Mail: info@euron-kachels.nl