Mcz Flair

De Mcz Flair is op de afwerking na dezelfde pelletkachels als de Mcz Flat. Echter is het enige verschil de type bekleding. De Pelletkachel is bekleedt met speksteen wat er voor zorgt dat de kachel nog urenlang warmte afgeeft na een stookbeurt. Hoek zijn de hoeken van de pelletkachel scherp afgewerkt in plaats van gebogen.

Kanalisatie

De MCZ Flair kan meer dan 1 ruimte verwarmen. Door middel van kanalisatie kan de pelletkachel meerdere ruimtes verwarmen. Door restwarmte te transporteren naar andere ruimtes stookt u nog zuiniger. Ook heeft deze pelletkachel de mogelijkheid om een dubbel kanaal te maken zodat naast een tweede ruimte ook een derde ruimte verwarmt kan worden.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De gehele voorzijde is verkrijgbaar in zwart staal waar de zij- en bovenkant afgewerkt is in hoogwaardig keramiek. Het keramiek is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, bordeaux en wit.

Technische gegevens MCZ Flair

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 8 kW
Minimaal vermogen: 3.2 kW
Rendement: 87,8%
Tankinhoud: 30L
Minimaal verbruik: 0,7 kg/h
Maximaal verbruik: 1,66 kg/h
Minimale brandduur: 29 h
Maximale brandduur: 11 h
Verwarmbare ruimte*: 197 m3
Diameter rookgasuitlaat: 80 mm
Gewicht: 125 kg

*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Flair
De Mcz Flair
TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0