Mcz Flat

De Mcz Flat is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes door de geringe inbouwdiepte van 27 centimeter. De breedte van de pelletkachel bedraagt 790 mm.

Active

Deze pelletkachel beschikt ook over het active systeem. Door speciale software en extra sensoren past de pelletkachel zich automatisch aan op de situatie. De hoeveelheid zuurstof, brandstof en schoorsteentrek worden bijgehouden door de pelletkachel. Efficiënter stoken is hierdoor nog beter te realiseren.

Kanalisatie

Door middel van kanalisatie kan de pelletkachel meer dan één ruimte verwarmen. Restwarmte wordt getransporteerd naar andere ruimtes waardoor u nog efficiënter stookt. De pelletkachel heeft ook de mogelijkheid twee extra kanalen aan te leggen waardoor u drie ruimtes kunt verwarmen.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De gehele voorzijde is verkrijgbaar in zwart staal waar de zij- en bovenkant afgewerkt is in hoogwaardig keramiek. Het keramiek is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, bordeaux en wit.

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens MCZ Flat

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 8 kW
Minimaal vermogen: 3.2 kW
Rendement: 87,8%
Tankinhoud: 30L
Minimaal verbruik: 0,7 kg/h
Maximaal verbruik: 1,66 kg/h
Minimale brandduur: 29 h
Maximale brandduur: 11 h
Verwarmbare ruimte*: 197 m3
Diameter rookgasuitlaat: 80 mm
Gewicht: 125 kg

*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Flat
De Mcz Flat
TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0