Mcz Kaika

De gemiddelde woonkamer is goed te verwarmen met de 6 kilowatt vermogende Mcz Kaika. Gecombineerd met een redenement van 92,8% stookt u ook erg efficiënt.

Easy

De pelletkachel is ook volledig instelbaar door een slechts een paar knoppen. Naast de mogelijkheden is de pelletkachel ook erg gebruikersvriendelijk. De pelletkachel is zowel op de kachel als met afstandsbediening in te stellen op het gebeid van tijd, timer, brandstof, lucht etcetera.

Oyster

Het oystersysteem kenmerkt deze pelletkachel. Dit systeem houdt in dat de pelletkachel geen lucht van het vertrek pakt, maar volledig van buitenaf. Zelfs wordt er geen lucht gehaald uit bijvoorbeeld het pelletreservoir. De toevoer van externe lucht zorg ervoor dat passieve huizen tot hun recht komen.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De gepoederlakte stalen panelen zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, rood, bordeaux, zwart en aluminium. Ook de bovenzijde van de pelletkachel bestaat uit een stalen paneel.

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens MCZ Kaika

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 6 kW
Minimaal vermogen: 2,1 kW
Rendement: 92,8%
Tankinhoud: 20L
Minimaal verbruik: 0,5 kg/h
Maximaal verbruik: 1,45 kg/h
Minimale brandduur: 25 h
Maximale brandduur: 8 h
Verwarmbare ruimte*: 147 m3
Diameter rookgasuitlaat: 80 mm
Gewicht: 120 kg

*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Kaika`
De Mcz Kaika
TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0