Mcz Nasik

Mcz Nasik

Een van de twee pelletkachels met pootjes in het assortiment is de Mcz Nasik. Ondanks zijn geringe maatvoering haalt de pelletkachel een vermogen van 7 kW.

Active

Ook de Mcz Nasik -is net als de meeste pelletkachels van Mcz- uitgerust met het Active systeem. Door het Active systeem worden externe factoren zoals de schoorsteentrek en de kamertemperatuur automatisch geregeld. Hierdoor stookt u nog efficiënter.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De pelletkachel staat op een ouderstel met houtmotief. Het houtmotief is verkrijgbaar in de kleuren wit gelakt en massief eiken. De rest van de bekleding is gemaakt van plaatstaal in de kleur zwart.

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens MCZ Nasik

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 6,6 kW
Minimaal vermogen: 2 kW
Rendement: 88,9%
Tankinhoud: 18L
Minimaal verbruik: 0,5 kg/h
Maximaal verbruik: 1,6 kg/h
Minimale brandduur: 24 h
Maximale brandduur: 7 h
Verwarmbare ruimte*: 162 m3
Diameter rookgasuitlaat: 80 mm
Gewicht: 130 kg
*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Nasik

De Mcz Nasik

Pelletkachels.nl

Pelletkachels.nl is een onderdeel van Euron De Kachelspecialist.

Pelletkachels bezoeken

Onze showroom is 6 dagen per week geopend en gevuld met tal van pelletkachels. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Ma-Vr: 8:00-17:00 Za: 9:00-16:00 Tel: 0572-354250 Mail: info@euron-kachels.nl