Mcz Nima

Mcz Nima

De Mcz Nima wordt gekenmerkt door een afwerking met veel mogelijkheden. Zandsteen, speksteen, keramiek of staal zijn mogelijke bekledingen van de pelletkachel.

Kanalisatie

Deze pelletkachel biedt ook de mogelijkheid om te kanaliseren. Door middel van een extra kanaal tot 6 meter is het mogelijk de restwarmte te transporteren. Met maar één pelletkachel kunt u dus meerdere ruimtes verwarmen.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De pelletkachel is verkrijgbaar in een stalen, spekstenen, keramieken of zandstenen bekleding. Het staal is verkrijgbaar in de kleur zwart en het keramiek is verkrijgbaar in de kleuren: warm grijs, wit en bordeaux.

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens MCZ Nima

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 11,5 kW
Minimaal vermogen: 2,4 kW
Rendement: 90,2%
Tankinhoud: 44L
Minimaal verbruik: 0,6 kg/h
Maximaal verbruik: 2,2 kg/h
Minimale brandduur:  48 h
Maximale brandduur  13 h
Verwarmbare ruimte*: 283 m3
Diameter rookgasuitlaat: 80 mm
Gewicht: 160 kg

*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Nima

De Mcz Nima

Pelletkachels.nl

Pelletkachels.nl is een onderdeel van Euron De Kachelspecialist.

Pelletkachels bezoeken

Onze showroom is 6 dagen per week geopend en gevuld met tal van pelletkachels. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Ma-Vr: 8:00-17:00 Za: 9:00-16:00 Tel: 0572-354250 Mail: info@euron-kachels.nl