Mcz Philo

Mcz Philo

De Mcz Philo heeft -naast de gering inbouwdiepte- de mogelijkheid meerdere ruimtes te verwarmen. Ook is het zelfs mogelijk drie ruimtes te verwarmen door middel van twee ventilatoren.

Kanalisatie

Ook de MCZ Philo heeft de mogelijkheid tot kanalisatie. Door een extra kanaal is het mogelijk de restwarmte te verplaatsen naar andere ruimtes. Door de mogelijkheid om twee ventilatoren te plaatsen is het zelfs mogelijk twee extra kanalen aan te leggen.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De pelletkachel is volledig afgewerkt met een stalen bekleding. De  boven- en zijkant is verkrijgbaar in de kleur zwart en de voorkant is verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, bordeaux, aluminium of brons.

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens Mcz Philo

Brandstof: Pellets
Maximaal vermogen: 9 kW
Minimaal vermogen: 3.2 kW
Rendement: 87,8%
Tankinhoud: 27L
Minimaal verbruik: 0,7 kg/h
Maximaal verbruik: 2 kg/h
Minimale brandduur: 26 h
Maximale brandduur: 9 h
Verwarmbare ruimte*: 135 m3
Diameter rookgasuitlaat: 80 mm
Gewicht: 135 kg

*verwarmbare ruimte is mede afhankelijk van de situatie.

Mcz Philo

De Mcz Philo

Pelletkachels.nl

Pelletkachels.nl is een onderdeel van Euron De Kachelspecialist.

Pelletkachels bezoeken

Onze showroom is 6 dagen per week geopend en gevuld met tal van pelletkachels. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Ma-Vr: 8:00-17:00 Za: 9:00-16:00 Tel: 0572-354250 Mail: info@euron-kachels.nl