Mcz Suite

Mcz Suite

U haalt een stijlvolle pelletkachel in huis met de Mcz Suite. Ook kan deze pelletkachel meer dan één ruimte verwarmen. Door een aansluiting op de centrale verwarming of een kanalisatie is het mogelijk meerdere ruimtes te verwarmen, of zelfs het hele huis.

Comfort Air

Met een extra kanaal tot 6 meter is het mogelijk restwarmte te tranporteren naar andere ruimtes. Door de transportatie van restwarmte haalt u nog meer rendement uit uw pelletkachel en verwarmt u meerdere ruimtes.

Hydro 15&22

Door de pelletkachel aan te sluiten op de centrale verwarming met een aansluitset kunt u meer verwarmen dan alleen de woonkamer. U kunt het hele huis verwarmen, zelfs het tapwater. U stookt volledig op pellets waardoor de CV ketel overbodig wordt.

Showroom

In de showroom staan meerdere pelletkachels te branden, hier kunt u naast De mcz toestellen nog 11 andere merken zien. bent u benieuwd hoeveel wij er hebben, ik kan u aanraden de jas thuis te laten.

Kleuren

De pelletkachel is afgewerkt in stijlvol keramiek. Het keramiek is verkrijgbaar in de kleuren: bordeaux, old amber en peper & zout.

Zie ook de pagina van Mcz

Technische gegevens MCZ Suite

Technische gegevens

Mcz Suite

De Mcz Suite

Pelletkachels.nl

Pelletkachels.nl is een onderdeel van Euron De Kachelspecialist.

Pelletkachels bezoeken

Onze showroom is 6 dagen per week geopend en gevuld met tal van pelletkachels. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Ma-Vr: 8:00-17:00 Za: 9:00-16:00 Tel: 0572-354250 Mail: info@euron-kachels.nl