Mcz Vivo 80

De MCZ Vivo 80 behoort tot de nieuwe generatie inbouwpellethaarden. Met zowel de mogelijkheid om de cv te verwarmen alsmede convectie is de pellethaard in staat uw hele woning te verwarmen.

Basic & Slim

De MCZ Vivo 80 is verkrijgbaar in twee versies op het gebied van convectie. Door middel van extra kanalen biedt de Vivo 80 de mogelijkheid om meerdere ruimtes te verwarmen. Door de lengte te overbruggen is het mogelijk met ventilatoren te werken. In de Basic versie worden de ventilatoren net voor de roosters te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk met een afstand van 2×8 meter te werken. Bij de Slim versie worden de ventilatoren aan het begin van het extra kanaal geplaatst. Doordat de ventilatoren aan het begin van het kanaal geplaatst worden is het mogelijk ondiepe roosters te gebruiken. Bij de Slim versie is het mogelijk tot 2×4 meter te kanaliseren.

Centrale verwarming

Naast het verwarmen van één of meerdere ruimtes door middel van convectie en kanalisatie biedt de Vivo 80 ook de mogelijkheid om het hele huis te verwarmen. Met de 15 kW die de cv versie biedt is het mogelijk het hele huis te verwarmen door middel van één pelletkachel. U geniet nog steeds van de pelletkachel maar bespaart enorm op de energierekening.

Active

Naast de verschillende mogelijkheden op het gebied van verwarming is de pelletkachel ook uitgerust met het Active systeem. Het Active systeem zorgt ervoor dat de Vivo 80 zich aanpast aan de omgeving. Factoren zoals de schoorsteentrek en kamertemperatuur worden beheerst door de pelletkachel waardoor u nog efficiënter stookt.

Technische gegevens MCZ Vivo 80

Technische gegevens

Mcz Vivo 80
De Mcz Vivo 80
TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0