Bent u op zoek naar een pelletkachel in de plaats Den Ham? bekijk dan eerst alle informatie die u over deze kachels kunt vinden op pelletkachels.nl

Showroom in de buurt van Den Ham

Als u op zoek bent naar een model pelletkachel en interesse heeft om deze modellen in het echt te bekijken dan bent u van harte welkom in de showroom van Pelletkachels.nl in Raalte.
In deze showroom vind u tal van pelletkachels en de nieuwste technieken zoals de bodemvoeder, daarnaast is het uitermate geschikt om eens te zien hoe een woning gasloos gemaakt kan worden met onze pelletkachel cv en pelletketel modellen.
De showroom is 6 dagen per week geopend en zit aan de Kaagstraat 13 in Raalte.

Welke pelletkachel moet ik kiezen

Een Pelletkachel kiezen is belangrijk want u wilt natuurlijk niet in de kou zitten of de kamer worden uitgestookt. Daarnaast is het belangrijk om te weten of een pelletkachel met convectie opweegt tegenover de pelletkachel cv.
Kom daarom gerust langs en neem eventuele tekeningen van de woning mee.Wij helpen u graag om uit te rekenen welk systeem voor u het voordeligst is en welke u het snelste kunt terug verdienen.

pelletkachel

installatie in Den Ham

Onze dealers en installateurs zijn gevestigd door heel Nederland, daarom is een installatie het onderhoud en de service altijd juist via pelletkachels.nl daarnaast is het ook mogelijk om dealer of installateur te worden als u als bedrijf hier interesse in heeft. Neem gerust contact op met ons.

TERUG NAAR BOVEN
Have no product in the cart!
0