Fiandra Idro sfeer

Wat zijn stickers op elektrische apparaten? Waar wordt een sticker op een elektriciteitsproduct aangebracht? Wanneer moet er een keuringsticker met het CE-keurmerk op de ondersteuning van het apparaat geplaatst worden? Wees gerust. Deze blog geeft je de uitleg die je zoekt!

wat is het doel van elektrische keuring stickers?

Elektrische keuring stickers zijn eenvoudige en effectieve manieren om elektronica te beschermen. Elektrische keuring stickers bieden onder andere bescherming voor apparaten die ontspannen op geladen oppervlakken staan, zoals bijvoorbeeld een televisie of computer.het is dan ook niet voor niets dat waarschuwing stickers staan op de plekken waar je een schok kan krijgen als je dit los maakt. blijf daar dus van af.. daarnaast zijn er belangrijke keuringen zoals de CE keuring en de keuringen die bij de instanties horen van het apparaat pak bijvoorbeeld een Din keuring of de Blmschv2 voor kachels. Zonder sticker met keuring nooit een kachel kopen want dan weet je niet of de keuringen ooit zijn uitgevoerd en of er gevaren bestaan.

stickers

welke apparaten worden ervoor gecontroleerd of ze veilig zijn voor gebruik?

alle apparaten die elektriciteit of magnetisme gebruiken moeten zijn voorzien van keuringen en deze vind je dan ook terug op het apparaat zelf. Er zijn verschillende soorten stickers. Zo worden elektrische apparaten die bedoeld zijn voor de Amerikaanse markt gecontroleerd door UL. Dit is een organisatie die risicoanalyse uitvoert om elektriciteitsvoorzieningen veilig te checken. Ze controleren of apparaten in overeenstemming zijn met IEEE’s standaarden, ANSI’s code en andere normen. in Nederland hebben we maken met de nen keuring waar alle do’s en dont’s ook worden weergeven en de waardes die het apparaat heeft zoals kw en stroomverbruik

hoe zit het met de waarde van de sticker?

Hoe zit het met de waarde van de stickers? De waarde van een sticker (of merk) op een elektrisch apparaat is afhankelijk van de aard en het gebruik. Bij pelletkachels krijg je te maken met uitstoot, verbruik, kw vermogen en stroom vermogen. Deze waardes worden bepaald in laboratoriums waar ze uitvoerig getest worden.

welke stappen moet je ondernemen om stickers op toestellen te plakken?

De stickers moeten ook op een harde ondergrond geplakt worden, zoals een stuk staal of niet afneembaar deel van de haard. Bovendien moet er minstens éénmalig gebruik gemaakt worden van sticker-lijm om zeker te zijn dat ze goed vastzitten daar ze ten alle tijden zichtbaar moeten blijven om de keuring aan te tonen.

conclusie

De resultaten laten zien dat het goed is om stickers op elektrische apparaten te plaatsen. De stickers zorgen ervoor dat gevaar geweken wordt en zorgen ervoor dat u als consument zeker bent van een veilig en goed apparaat of pelletkachel in dit geval.