verwarming met een pelletkachel

Niks is zo aangenaam dan behaaglijke warmte, de pelletkachel kan u hier zeer goed mee van dienst zijn!
De warmte van een pelletkachel is vergelijkbaar als de warmte van een houtkachel echter stook je door onze geautomatiseerde systemen zoals een gashaard. geen gedoe met aansteken en bijhouden van brandstof maar gewoon verwarmen met de pelletkachel.

Pelletkachel en centrale verwarming

Het is ook mogelijk om uw pelletkachel aan te sluiten aan de centrale verwarming. De zogenoemde pelletkachel cv is haar opmars aan het maken in Nederland nu de prijzen voor gas hoger beginnen te worden.
De pelletkachel cv is ideaal aangezien deze ook compleet vanzelf stookt zonder veel inspanning van de consument zelf.

Wat voor mogelijkheid is er nog meer met de verwarming van een pelletkachel?

Kanalisatie op een pelletkachel

De kanalisatie is ideaal als u aangrenzende vertrekken heeft welke u ook wilt verwarmen met de heerlijke warmte van de pelletkachel.
Wij hebben meerdere varianten van de pelletkachel cv, zo is het mogelijk om de kanalisatie via een keuze schuif te bedienen of kan het zelfs via losse thermostaten apart van elkaar bediend worden.

Het nieuwe stoken en verwarmen met een pelletkachel

Dielle heeft een volledig nieuw systeem pelletkachel welke de pellets niet meer in een branderbak werpt maar via de bodem in de stookkamer drukt.
Vergeet bij dit systeem alles wat u denkt te weten van pelletkachels!Zo zijn er vele voordelen zoals de keuze van pellets of andere brandstoffen welke niet meer relevant zijn. Waar de gewone traditionele pelletkachel wel eens kan verstoppen zal dit bij de Dielle absoluut niet kunnen gebeuren.
Waar de gewone pelletkachel een speciaal reinigings systeem heeft en opnieuw moet starten na reiniging draait de Dielle gewoon door!
Dit systeem vind u overigens enkel bij de Dielle pelletkachel aangezien zij deze gepatenteerd hebben.
Wilt u een rustige vlam dan kunt u ook bij Dielle aankloppen, doordat asresten over de rand worden gedrukt heeft de Dielle pelletkachel een rustig vlambeeld aangezien de rookgassnelheid behoorlijk lager is dan bij de gewone pelletkachel.

Luchtdichte pelletkachels

Ook passieve woningen kunnen tegenwoordig gewoon op hout gestookt worden door onze Jolly Mec pelletkachels met een compleet 100% gesloten systeem.
De Jolly Mec pelletkachels halen een rendement van 93% en zijn hierdoor uitstekend voor de passieve woningen.
De Jolly Mec kan namelijk ook zachtjes branden zonder te vervuilen.

Benieuwd naar onze modellen en merken? kom dan gezellig eens langs in onze showroom aan de Lj Costerstraat 27Q in Heino

jolly mec pelletkachel Dielle geluidsarme pelletkachel Geluidsarme pelletkachel

blank

Door admin