Ravell Alfa S Kleuren

Het gas was duurder , het was koud in Wesepe en ik was op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om mijn huis warm te houden. Na wat onderzoek op het internet kwam ik uit bij pelletkachels.nl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van pelletkachels.

Adviesgesprek

Ik nam contact op met het bedrijf Aaa Eco in Heino en maakte een afspraak voor een adviesgesprek en een offerte. Tijdens het adviesgesprek werd ik vriendelijk ontvangen door een deskundige adviseur die mij alle ins en outs van de verschillende pelletkachels liet zien en uitlegde hoe ze werken. Hij luisterde ook goed naar mijn wensen en behoeften en adviseerde me een kachel die perfect zou passen bij mijn huis en mijn budget.

Duidelijke offerte

De offerte die ik ontving was zeer gedetailleerd en duidelijk. Ik was blij om te zien dat het totaalbedrag inclusief de installatiekosten redelijk was en binnen mijn budget paste. Na wat overleg besloot ik om de pelletkachel aan te schaffen en een afspraak te maken voor de installatie.

Het installeren van de pelletkachel in Wesepe

De installatie werd uitgevoerd door twee vriendelijke en professionele installateurs van pelletkachels.nl. Ze waren zeer bekwaam en werkten snel en netjes. De installatie verliep soepel en binnen een paar uur was mijn nieuwe pelletkachel klaar voor gebruik.

Het resultaat mag er zijn!

Sindsdien heb ik elke dag genoten van mijn nieuwe pelletkachel. Hij werkt perfect en houdt mijn huis warm en gezellig, zelfs op de koudste dagen van het jaar. Ik ben zeer tevreden over de service en het vakmanschap van pelletkachels.nl en zou het bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige pelletkachel en een professionele installatie.