zonnepanelen

Denkt u aan de zonnepanelen? Lekker bij de kachel in de vroege ochtend, het rijp nog aan de bomen en de dauw over de velden maar daar is de zon die zachtjes opkomt over die prachtige landschappen! het is buiten nog steeds koud maar binnen brand die kachel zo lekker… je hebt de tv aan staan en de koffie automaat maakt je koffie klaar, maar hey gebruiken die nou geen stroom?
Juist die gebruiken stroom…stroom die je weer duur uit de meterkast trekt..

Zonnepanelen zijn de oplossing samen met een kachel voor zelfvoorziening

Je ziet ze steeds meer Zonnepanelen! vooral nieuwbouw daar is het niet te missen om een zonnepaneel mee te nemen in de bouw. Hoe mooi is het dat je met deze zonnepanelen stroom opwekt voor je koffie automaat, je tv en het wasje wat rustig staat te draaien… dit allemaal gratis en voor niet want voor niets gaat de zon op en je krijgt er een hoop voor terug als je maar zonnepanelen hebt!
Je stookt de kamer met een pelletkachel of wie weet heb je ook wel een warmtepomp in huis, beide systemen zijn goed maar het voordeel van de pelletkachel is toch dat je te maken hebt met snelle warmte waardoor je niet te lang hoeft te wachten zoals bij de warmtepomp.

Hoe kom ik aan zonne panelen?

Zonnepanelen worden overal aangeboden maar het is behoorlijk belangrijk dat je wel te maken hebt met een juiste berekening en ook voor uw veiligheid een deugdelijke installatie, je werkt met hoge voltages en ook warmte kan ontstaan…heeft u wel eens accupolen tegen elkaar aan gehad of kortsluiting dan weet u hoe belangrijk een zorgvuldige installatie is.

zonne energie in combi met een pelletkachel cv

Het is ook mogelijk om volledig over te gaan op zelfvoorziening, hiervoor neem je uiteraard de zonnepanelen en daarnaast de pelletkachel cv of de pelletketel. met deze combi heeft u het gehele huis warm, het tapwater geregeld en alle stroom nemers gedekt! los van een energie leverancier wat wil je nog meer! zonne energie heeft de toekomst, denk daar niet te licht over 🙂