pelletkachel

Wanneer je op zoek bent naar onderdelen voor je Dielle pelletkachel dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben meestal onderdelen voorradig al kunnen er in deze tijden soms levertijden ontstaan.

Welke onderdelen hebben jullie voor Dielle?

Wij leveren, vijzels, motoren, sensoren,gloeipennen, convectiemotoren,rookgasmotoren of eigenlijk alles wat je kunt vinden in de Dielle pelletkachel. Daar wij al vanaf 2012 werkten met dit merk kennen we elk toestel op ons duimpje en leveren graag de onderdelen voor jou Dielle welke ook daadwerkelijk past!

Dielle onderdelen

Wat zijn jullie nodig om de onderdelen te kunnen leveren?

Wij vragen het serienummer,datum van aankoop en type toestel. soms is het ook nodig om via de parameters codes op te vragen de juiste motoren te kunnen leveren.

Voor je pelletkachel zorgen

De pelletkachel is een zeer belangrijk apparaat in elke keuken. De onderdelen werken allemaal samen om een functionerend en duurzaam apparaat te maken. Door te begrijpen hoe u ervoor kunt zorgen, kunt u de levensduur verlengen. Hier zijn enkele van de belangrijkste onderdelen. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden wanneer u voor uw pelletkachel zorgt.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw pelletkachel kunt repareren. Allereerst heeft u de ruimte om de pelletkachel te kunnen demonteren? Dan kan u of wij de onderdelen voor uw pelletkachel vervangen. U kunt het werk ook zelf doen door vervangende onderdelen bij ons online te kopen.

Nadat u de benodigde onderdelen hebt geïdentificeerd, moet u bepalen of het pelletkachel nog steeds functioneel is.

Naast pelletkachel onderdelen moet u mogelijk het binnendeurglas vervangen en andere pakkingen als deze toch open moeten. Let op dit glas is echter erg zwaar en breekt gemakkelijk. Je moet het verwijderen zodra je apparaat afgekoeld is. U kunt een nieuw binnendeurglas afzonderlijk kopen. Het glazen paneel wordt meestal afzonderlijk verkocht.

Vergeet niet om bij het kopen van een onderdeel voor de pelletkachel de tijd te nemen om het grondig te inspecteren om eventuele extra onderdelen te kunnen vervangen die aan slijtage onderhevig zijn.

Door admin