Mijnders Haarden

Door gesproken te hebben met Arjan Mijnders van het gelijknamige bedrijf hebben wij een mooi stukje kunnen schrijven over dit kachel bedrijf met een zeer lange rijke geschiedenis.
Wilt u ook op pelletkachels.nl met uw bedrijf neem dan gerust contact op.

Wie wat en waar is Mijnders

Gelegen in het pittoreske dorp Zeijen in Drenthe, is Mijnders Haarden een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren en installeren van haarden en kachels. Met een uitgebreid assortiment en een professioneel team, zorgen zij ervoor dat elke klant de perfecte haard of kachel vindt die past bij hun woning en levensstijl. In deze blog duiken we dieper in de wereld van Mijnders Haarden in Zeijen, en ontdekken we wat dit bedrijf zo uniek maakt.

Geschiedenis van Mijnders Haarden

Mijnders Haarden heeft een rijke geschiedenis die terug te voeren is tot vele jaren geleden. De kennis en passie voor haarden en kachels zijn generatie op generatie doorgegeven, waardoor klanten kunnen rekenen op een schat aan ervaring en expertise bij het kiezen en installeren van hun ideale haard of kachel.

Assortiment Mijnders

Of u nu op zoek bent naar een traditionele houtkachel, een moderne gashaard, of een milieuvriendelijke pelletkachel, Mijnders Haarden heeft het allemaal. Ze werken samen met gerenommeerde merken om een breed scala aan stijlen en opties aan te bieden, zodat elke klant iets kan vinden dat bij zijn of haar smaak en woning past.

Mijnders haarden

Deskundig Team

Het team van Mijnders Haarden bestaat uit deskundige professionals die elke klant begeleiden bij het gehele proces, van selectie tot installatie. Ze zorgen voor een vlotte en veilige installatie van de haard of kachel, en staan ook na de installatie klaar voor onderhoud en service.

Duurzaamheid:

Bij Mijnders Haarden begrijpen ze het belang van duurzaamheid. Daarom bieden ze een assortiment van energiezuinige en milieuvriendelijke haarden en kachels aan, zodat klanten kunnen genieten van warmte en comfort, terwijl ze ook bijdragen aan het behoud van de planeet.

Hier staat Mijnders voor

Mijnders Haarden in Zeijen staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe haard of kachel, of onderhoud en service nodig hebt voor uw huidige haard of kachel, Mijnders Haarden staat voor u klaar om u te voorzien van warmte en sfeer in uw huis.

Bezoek de showroom in Zeijen, of neem een kijkje op de website om het uitgebreide assortiment te bekijken en meer te leren over wat Mijnders Haarden voor u kan betekenen.

Door admin